Новел Недвижности

Изработка на енергетски сертификати

Согласно законската регулатива, сертификат за енергетски карактеристики на зграда се издава за сите згради и градежни единици кои се продаваат или издаваат под закуп.

Агенција „Новел Недвижности“ во соработка со лиценцирана компанија за вршење енергетска контрола посредува во изработка на Сертификати за енергетска ефикасност.

Ексклузивна понуда Сите

5
1400 €

Шифра: C0653
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1400 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1400 EUR
4
700 €

Шифра: A12066
4 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Капиштец со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 700 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 700 EUR
6
1200 €

Шифра: C0315
6 , 4

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1200 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1200 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

4
220000 €

Шифра: L0880
4 , 3

Се продава куќа во Скопје, Влае со површина од 230 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 220000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Vlae so povrshina od 230 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 220000 EUR
Повеќе 220000 €
2
98000 €

Шифра: J3444
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 95 m2. Екстра: Клима, Употребна дозвола, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 98000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 95 m2. Ekstra: Klima, Upotrebna dozvola, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 98000 EUR
Повеќе 98000 €
2
61000 €

Шифра: J2484
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 72 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Паркинг. Цена: 61000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 72 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Parking. Cena: 61000 EUR
Повеќе 61000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

1
260 €

Шифра: A5515
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда. Цена: 260 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada. Cena: 260 EUR
2
400 €

Шифра: A8972
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 74 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 74 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 400 EUR
3
430 €

Шифра: A12167
3 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 86 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 430 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 86 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 430 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

2
400 €

Шифра: B0361
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 400 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 400 EUR
250 €

Шифра: B0435
1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 55 m2. Екстра: Клима. Цена: 250 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima. Cena: 250 EUR
5
700 €

Шифра: C0375
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Железара со површина од 320 m2. Екстра: Централно Парно, Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zelezara so povrshina od 320 m2. Ekstra: Centralno Parno, Klima. Cena: 700 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

1
200 €

Шифра: F1283
1 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 40 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 200 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 40 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 200 EUR
4
2440 €

Шифра: E2094
4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 244 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера. Цена: 2440 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 244 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 2440 EUR
4
0 €

Шифра: E1899
4 , 2

Се издава канцелариски простор во Скопје, Карпош 1 со површина од 119 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 119 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Пребарување


Екстра:

Ни значи Вашата поддршка!

Кликнете на линкот и гласајте за веб страната на „Новел Недвижности“ на македонскиот веб директориум kliknime.com.mk.
Ви благодариме за Вашиот глас!

Најнови огласи

Се издава Стан во Аеродром 50 m²
170 €
Се издава Стан во Карпош 1 62 m²
280 €
Се издава Кат од куќа во Влае 80 m²
250 €
Се издава Стан во Ново Лисиче 63 m²
300 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Просечна цена (за продажба) по m2.

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.