Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Кат од куќа во Тафталиџе 1 - K0141 ribbon

Шифра: K0141
141 m2, 2 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 232000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 232000 EUR
Повеќе 232000 €
Се издава Стан во Водно - A13788 ribbon

Шифра: A13788
220 m2, 3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера. Цена: 4000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 220 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Alarm, Kamera. Cena: 4000 EUR
Се продава Куќа во Црниче - L0947 ribbon

Шифра: L0947
700 m2, 5

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 700 m2. Екстра: Паркинг, Сопствено парно. Цена: 0 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 700 m2. Ekstra: Parking, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Црниче - J3039 ribbon

Шифра: J3039
126 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Црниче со површина од 126 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 148000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Crniche so povrshina od 126 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 148000 EUR
Повеќе 148000 €
Се продава Канцеларија во Центар - N0195 ribbon

Шифра: N0195
575 m2,

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 575 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 575 m2. Ekstra: Lift, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR
Се продава Стан во Кисела Вода - J3988 ribbon

Шифра: J3988
74 m2, 3 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 74 m2. Екстра:. Цена: 60000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 74 m2. Ekstra:. Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Црниче - A10071 ribbon

Шифра: A10071
105 m2, 2

Се издава наместен стан во Скопје, Црниче со површина од 105 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Crniche so povrshina od 105 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 500 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A13625 ribbon

Шифра: A13625
58 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Карпош 2 - A12889 ribbon

Шифра: A12889
52 m2, 1 , 1

Се издава празен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 52 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 250 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 52 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 250 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Злокуќани - C0730 ribbon

Шифра: C0730
570 m2, 4 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 570 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража, Двор, Базен, Клима, Паркинг. Цена: 3000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 570 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Garaza, Dvor, Bazen, Klima, Parking. Cena: 3000 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0699 ribbon

Шифра: C0699
240 m2, 4 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1250 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1250 EUR
Се издава Кат од куќа во Трнодол - B0725 ribbon

Шифра: B0725
120 m2, 3 , 2

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН КОМПЛЕТНО НАМЕСТЕН СТАН ОД 120 КВАДРАТИ ВО ТРНОДОЛ, СКОПЈЕ. СТАНОТ Е ВО ПРИВАТНА КУЌА, НА ДВЕ НИВОА. 

НА ПРВОТО НИВО ИМА ДНЕВНА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, И ГОСТИНСКО WC. 

НА ВТОРОТО НИВО ИМА ТРИ СПАЛНИ СОБИ, ЗАСТАКЛЕНА ТЕРАСА СО ПРЕКРАСЕН ПОГЛЕД НА СКОПЈЕ, ЕДНО КУПАТИЛО, И ПОМОШНА ПРОСТОРИЈА СО МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА И МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА.

СТАНОТ Е ИСКЛУЧИТЕЛНО СВЕТОЛ, СО ПРОЗОРЦИ НА ИСТОК, ЗАПАД И СЕВЕР. 

ИМА СОПСТВЕНО ПАРНО НА СТРУЈА И ИНВЕРТЕРИ.

ВО СТАНОТ, СЕ Е ОД ПРИРОДНИ МАТЕРИЈАЛИ: ПРОЗОРЦИТЕ СЕ ДРВЕНИ (ОД ДАБ), А ПОДОТ Е БУКОВ ПАРКЕТ И ПРИРОДЕН КАМЕН. 



.


SE IZDAVA 4-SOBEN KOMPLETNO NAMESTEN STAN OD 120 KVADRATI VO TRNODOL, SKOPJE. STANOT E VO PRIVATNA KUKJA, NA DVE NIVOA. 

NA PRVOTO NIVO IMA DNEVNA SO TRPEZARIJA I KUJNA, I GOSTINSKO WC. 

NA VTOROTO NIVO IMA TRI SPALNI SOBI, ZASTAKLENA TERASA SO PREKRASEN POGLED NA SKOPJE, EDNO KUPATILO, I POMOSHNA PROSTORIJA SO MASHINA ZA PERENJE ALISHTA I MASHINA ZA SUSHENJE ALISHTA.

STANOT E ISKLUCHITELNO SVETOL, SO PROZORCI NA ISTOK, ZAPAD I SEVER. 

IMA SOPSTVENO PARNO NA STRUJA I INVERTERI.

VO STANOT, SE E OD PRIRODNI MATERIJALI: PROZORCITE SE DRVENI (OD DAB), A PODOT E BUKOV PARKET I PRIRODEN KAMEN. 



.


Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Карпош 2 - E1630 ribbon

Шифра: E1630
144 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 144 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 144 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1788 ribbon

Шифра: E1788
80 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 300 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 300 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1907 ribbon

Шифра: E1907
150 m2, 5 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 150 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт. Цена: 700 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 150 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift. Cena: 700 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Карпош 2 87 m²
800 €
Се издава Стан во Мичурин 40 m²
270 €
Се издава Стан во Дебар Маало 55 m²
450 €
Се издава Стан во Автокоманда 55 m²
240 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.