Новел Недвижности

Издавање на кат од куќа во Скопје, Македонија Страна 1 од 14

Издавање на кат од куќа во Скопје, Македонија Страна 1 од 14

3
600 €

Шифра: B0662
3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 94 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 600 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 94 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 600 EUR
2
350 €

Шифра: B0682
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 100 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 100 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran, Parking. Cena: 350 EUR
2
890 €

Шифра: B0646
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 175 m2. Екстра: Нова Зграда, Паркинг, Сопствено парно, Клима. Цена: 890 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 175 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Parking, Sopstveno parno, Klima. Cena: 890 EUR
3
400 €

Шифра: B0181
3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 104 m2. Екстра: Сопствено парно, Краток престој. Цена: 400 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 104 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Kratok prestoj. Cena: 400 EUR
2
400 €

Шифра: B0450
2 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 400 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 400 EUR
3
350 €

Шифра: B0247
3 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 110 m2. Екстра: Сопствено парно, Клима. Цена: 350 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 110 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Klima. Cena: 350 EUR
2
700 €

Шифра: B0610
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Базен, Џакузи. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Bazen, DJakuzi. Cena: 700 EUR
1
480 €

Шифра: B0454
1 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Аларм, Камера. Цена: 480 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Alarm, Kamera. Cena: 480 EUR
2
700 €

Шифра: B0460
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 95 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 95 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 700 EUR
2
300 €

Шифра: B0292
2 ,

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 300 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 75 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 300 EUR
3
600 €

Шифра: B0484
3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Интернет, Кабловска ТВ. Цена: 600 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Internet, Kablovska TV. Cena: 600 EUR
3
400 €

Шифра: B0644
3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 100 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 400 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 100 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 400 EUR

Шифра: B0662

3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 94 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 600 EUR
600 €

Шифра: B0682

2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 100 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран, Паркинг. Цена: 350 EUR
350 €

Шифра: B0646

2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 175 m2. Екстра: Нова Зграда, Паркинг, Сопствено парно, Клима. Цена: 890 EUR
890 €

Шифра: B0181

3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 104 m2. Екстра: Сопствено парно, Краток престој. Цена: 400 EUR
400 €

Шифра: B0450

2 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 400 EUR
400 €

Шифра: B0247

3 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 110 m2. Екстра: Сопствено парно, Клима. Цена: 350 EUR
350 €

Шифра: B0610

2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Базен, Џакузи. Цена: 700 EUR
700 €

Шифра: B0454

1 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Аларм, Камера. Цена: 480 EUR
480 €

Шифра: B0460

2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 95 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 700 EUR
700 €

Шифра: B0292

2 ,

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 300 EUR
300 €

Шифра: B0484

3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Интернет, Кабловска ТВ. Цена: 600 EUR
600 €

Шифра: B0644

3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 100 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 400 EUR
400 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.