Новел Недвижности

Продажба на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 52

Продажба на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 52

3
85000 €

Шифра: J3352
3 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 86 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 85000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 86 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 85000 EUR
Повеќе 85000 €
1
57000 €

Шифра: J3453
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 64 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 57000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 64 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 57000 EUR
Повеќе 57000 €
2
58000 €

Шифра: J3345
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 63 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 58000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 63 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 58000 EUR
Повеќе 58000 €
3
90000 €

Шифра: J3505
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 103 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 90000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 103 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 90000 EUR
Повеќе 90000 €
1
0 €

Шифра: J3261
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 41 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 41 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
2
59500 €

Шифра: J3322
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 79 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 59500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 79 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 59500 EUR
Повеќе 59500 €
1
44000 €

Шифра: J3212
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 54 m2. Екстра: Цена: 44000 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 54 m2. Ekstra: Cena: 44000 EUR
Повеќе 44000 €
1
58000 €

Шифра: J3628
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 63 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Кујнски елементи. Цена: 58000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 63 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Kujnski elementi. Cena: 58000 EUR
Повеќе 58000 €
2
106000 €

Шифра: J3698
2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 77 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 106000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 77 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 106000 EUR
Повеќе 106000 €
2
99500 €

Шифра: J3682
2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 93 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 99500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 93 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 99500 EUR
Повеќе 99500 €
2
105000 €

Шифра: J3663
2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 98 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 105000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 98 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 105000 EUR
Повеќе 105000 €
3
125000 €

Шифра: J2414
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Капиштец со површина од 122 m2. Екстра: Лифт. Цена: 125000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 122 m2. Ekstra: Lift. Cena: 125000 EUR
Повеќе 125000 €

Шифра: J3352

3 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 86 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 85000 EUR
85000 €

Шифра: J3453

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 64 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 57000 EUR
57000 €

Шифра: J3345

2 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 63 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 58000 EUR
58000 €

Шифра: J3505

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 103 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 90000 EUR
90000 €

Шифра: J3261

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 41 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: J3322

2 , 2

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 79 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 59500 EUR
59500 €

Шифра: J3212

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 54 m2. Екстра: Цена: 44000 EUR
44000 €

Шифра: J3628

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 63 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Кујнски елементи. Цена: 58000 EUR
58000 €

Шифра: J3698

2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 77 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 106000 EUR
106000 €

Шифра: J3682

2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 93 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 99500 EUR
99500 €

Шифра: J3663

2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 98 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 105000 EUR
105000 €

Шифра: J2414

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Капиштец со површина од 122 m2. Екстра: Лифт. Цена: 125000 EUR
125000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.