Новел Недвижности

Продажба на кат од куќа во Скопје, Македонија Страна 1 од 2

Продажба на кат од куќа во Скопје, Македонија Страна 1 од 2

3
180000 €

Шифра: K0120
3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 150 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 180000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 150 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 180000 EUR
Повеќе 180000 €
3
106700 €

Шифра: K0135
3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 106700 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 106700 EUR
Повеќе 106700 €
3
125000 €

Шифра: K0134
3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 125000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 125000 EUR
Повеќе 125000 €
60000 €

Шифра: K0132

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 110 m2. Екстра: Цена: 60000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 110 m2. Ekstra: Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €
100000 €

Шифра: K0140
1

Се продава кат од куќа во Скопје, Момин Поток со површина од 115 m2. Екстра: Цена: 100000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Momin Potok so povrshina od 115 m2. Ekstra: Cena: 100000 EUR
Повеќе 100000 €
3
180000 €

Шифра: K0139
3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Центар со површина од 139 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Гаража. Цена: 180000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 139 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Garaza. Cena: 180000 EUR
Повеќе 180000 €
2
112000 €

Шифра: K0131
2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 91 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 112000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 91 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 112000 EUR
Повеќе 112000 €
2
62000 €

Шифра: K0129
2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 73 m2. Екстра: Цена: 62000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 73 m2. Ekstra: Cena: 62000 EUR
Повеќе 62000 €
1
38000 €

Шифра: K0128
1 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 45 m2. Екстра: Греење на струја, Реновиран, Гаража. Цена: 38000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 45 m2. Ekstra: Greenje na struja, Renoviran, Garaza. Cena: 38000 EUR
Повеќе 38000 €
45000 €

Шифра: K0138
1

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 50 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 45000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 50 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 45000 EUR
Повеќе 45000 €
5
160000 €

Шифра: K0137
5 , 3

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 151 m2. Екстра: Цена: 160000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 151 m2. Ekstra: Cena: 160000 EUR
Повеќе 160000 €
2
150000 €

Шифра: K0136
2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 65 m2. Екстра: Цена: 150000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 65 m2. Ekstra: Cena: 150000 EUR
Повеќе 150000 €

Шифра: K0120

3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 150 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 180000 EUR
180000 €

Шифра: K0135

3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 106700 EUR
106700 €

Шифра: K0134

3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 125000 EUR
125000 €

Шифра: K0132

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 110 m2. Екстра: Цена: 60000 EUR
60000 €

Шифра: K0140

1

Се продава кат од куќа во Скопје, Момин Поток со површина од 115 m2. Екстра: Цена: 100000 EUR
100000 €

Шифра: K0139

3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Центар со површина од 139 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Гаража. Цена: 180000 EUR
180000 €

Шифра: K0131

2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 91 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 112000 EUR
112000 €

Шифра: K0129

2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 73 m2. Екстра: Цена: 62000 EUR
62000 €

Шифра: K0128

1 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 45 m2. Екстра: Греење на струја, Реновиран, Гаража. Цена: 38000 EUR
38000 €

Шифра: K0138

1

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 50 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 45000 EUR
45000 €

Шифра: K0137

5 , 3

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 151 m2. Екстра: Цена: 160000 EUR
160000 €

Шифра: K0136

2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 65 m2. Екстра: Цена: 150000 EUR
150000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.