Новел Недвижности

Продажба на деловни објекти во Скопје, Македонија Страна 1 од 2

Продажба на деловни објекти во Скопје, Македонија Страна 1 од 2

1
92000 €

Шифра: R0122
1 ,

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 340 m2. Екстра: Цена: 92000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Petrovec so povrshina od 340 m2. Ekstra: Cena: 92000 EUR
Повеќе 92000 €
5
220000 €

Шифра: R0119
5 , 3

Се продава деловен објект во Скопје, Припор со површина од 404 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 220000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Pripor so povrshina od 404 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada, Parking. Cena: 220000 EUR
Повеќе 220000 €
370000 €

Шифра: R0118
5

Се продава наместен деловен објект во Скопје, Ќерамидница со површина од 412 m2. Екстра: Клима, Лифт. Цена: 370000 EUR Se prodava namesten deloven objekt vo Skopje, KJeramidnica so povrshina od 412 m2. Ekstra: Klima, Lift. Cena: 370000 EUR
Повеќе 370000 €
5
420000 €

Шифра: R0117
5 , 6

Се продава наместен деловен објект во Скопје, Соње со површина од 494 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг, Базен, Аларм, Камера. Цена: 420000 EUR Se prodava namesten deloven objekt vo Skopje, Sonje so povrshina od 494 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 420000 EUR
Повеќе 420000 €
900000 €

Шифра: R0112

Се продава деловен објект во Скопје, Кисела Вода со површина од 7300 m2. Екстра: Цена: 900000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 7300 m2. Ekstra: Cena: 900000 EUR
Повеќе 900000 €
420000 €

Шифра: R0110

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 760 m2. Екстра: Цена: 420000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Petrovec so povrshina od 760 m2. Ekstra: Cena: 420000 EUR
Повеќе 420000 €
0 €

Шифра: R0111

Се продава деловен објект во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 2300 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 2300 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR
0 €

Шифра: R0121

Се продава деловен објект во Скопје, Маџари со површина од 1800 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Madjari so povrshina od 1800 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
345000 €

Шифра: R0116

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 345000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 1500 m2. Ekstra: Cena: 345000 EUR
Повеќе 345000 €
450000 €

Шифра: R0113

Се продава деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 800 m2. Екстра:. Цена: 450000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, CHucher-Sandevo so povrshina od 800 m2. Ekstra:. Cena: 450000 EUR
Повеќе 450000 €
25
0 €

Шифра: R0114
25 , 25

Се продава наместен деловен објект во Скопје, Водно со површина од 774 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR Se prodava namesten deloven objekt vo Skopje, Vodno so povrshina od 774 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR
1
0 €

Шифра: R0120
1 ,

Се продава деловен објект во Скопје, Маџари со површина од 1200 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Madjari so povrshina od 1200 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Шифра: R0122

1 ,

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 340 m2. Екстра: Цена: 92000 EUR
92000 €

Шифра: R0119

5 , 3

Се продава деловен објект во Скопје, Припор со површина од 404 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 220000 EUR
220000 €

Шифра: R0118

5

Се продава наместен деловен објект во Скопје, Ќерамидница со површина од 412 m2. Екстра: Клима, Лифт. Цена: 370000 EUR
370000 €

Шифра: R0117

5 , 6

Се продава наместен деловен објект во Скопје, Соње со површина од 494 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг, Базен, Аларм, Камера. Цена: 420000 EUR
420000 €

Шифра: R0112

Се продава деловен објект во Скопје, Кисела Вода со површина од 7300 m2. Екстра: Цена: 900000 EUR
900000 €

Шифра: R0110

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 760 m2. Екстра: Цена: 420000 EUR
420000 €

Шифра: R0111

Се продава деловен објект во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 2300 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: R0121

Се продава деловен објект во Скопје, Маџари со површина од 1800 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: R0116

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 345000 EUR
345000 €

Шифра: R0113

Се продава деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 800 m2. Екстра:. Цена: 450000 EUR
450000 €

Шифра: R0114

25 , 25

Се продава наместен деловен објект во Скопје, Водно со површина од 774 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: R0120

1 ,

Се продава деловен објект во Скопје, Маџари со површина од 1200 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.