Новел Недвижности

Се издава Стан во Кисела Вода, Шифра: A5742

Општи информации:

Последна промена: 12/12/2019  
Населба: Кисела Вода  
Локација: ул. Тодор Паница 
Површина: 45 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Централно Парно:
Лифт:
Реновиран:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 45 m2. Екстра: Централно Парно, Нова Зграда, Реновиран, Клима, Лифт. Цена: 250 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 45 m2. Ekstra: Centralno Parno, Nova Zgrada, Renoviran, Klima, Lift. Cena: 250 EUR

Слични Огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 49 m²
250 €
Се издава Стан во Кисела Вода 41 m²
240 €
Се издава Стан во Кисела Вода 42 m²
220 €
Се издава Стан во Кисела Вода 40 m²
200 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 45 m2. Ekstra: Centralno Parno, Nova Zgrada, Renoviran, Klima, Lift. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.