Новел Недвижности

Се издава Куќа во Бардовци, Шифра: C0315

Општи информации:

Последна промена: 06/03/2020  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 400 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: п+1+п 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: +40м2 
Двор: 500м2 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 1200 €
Депозит: 1200 €
Провизија: 50%

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1200 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1200 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Ново Лисиче 78 m²
73000 €
Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
3000 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 50 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1200 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.