Novel Real Estate Logo

E1630 - Издавање - Канцеларија, Карпош 2

Општи информации:

Последна промена: 02/12/2021  
Населба: Карпош 2  
Локација:  
Површина: 144 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Централно Парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 144 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 144 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 50 m²
300 €
Се издава Стан во Козле 70 m²
400 €
Се издава Стан во Капиштец 90 m²
390 €
Се издава Стан во Аеродром 52 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 144 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links