Novel Real Estate Logo

F0862 - Издавање - Локал, Центар

Општи информации:

Последна промена: 16/08/2023  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 40 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Број на купатила:
Година на градба: 2014 

Финансиски Информации:

Цена: 400 €
Депозит: 400 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава локал во Скопје, Центар со површина од 40 m2. Екстра: Цена: 400 EUR
Se izdava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 40 m2. Ekstra: Cena: 400 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 40 m2. Ekstra: Cena: 400 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links