Novel Real Estate Logo

F0874 - Издавање - Локал, Центар

Општи информации:

Последна промена: 16/08/2023  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 220 m²
Број на соби:
Кат: приземје+мезанин 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:

Финансиски Информации:

Цена: 2200 €
Депозит: 2200 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 220 m2. Екстра: Цена: 2200 EUR
Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 220 m2. Ekstra: Cena: 2200 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 220 m2. Ekstra: Cena: 2200 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links