Novel Real Estate Logo

F1167 - Издавање - Локал, Центар

Општи информации:

Последна промена: 24/08/2023  
Населба: Центар  
Локација: ул. Титовелешка 
Површина: 98 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 980 €
Депозит: 980 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 98 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 980 EUR
Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 98 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 980 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 98 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 980 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links