Novel Real Estate Logo

F1414 - Издавање - Локал, Кисела Вода

Општи информации:

Последна промена: 31/10/2023  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 34 m²
Број на соби:
Кат: високо приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 300 €
Депозит: 300 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 34 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 300 EUR
Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 34 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 300 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 34 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 300 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links