Novel Real Estate Logo

F1421 - Издавање - Локал, Дебар Маало

Општи информации:

Последна промена: 14/10/2023  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 30 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 30 m2. Екстра: Цена: 250 EUR
Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 30 m2. Ekstra: Cena: 250 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 30 m2. Ekstra: Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links