Novel Real Estate Logo

F1422 - Издавање - Локал, Дебар Маало

Општи информации:

Последна промена: 06/02/2024  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 128 m²
Број на соби:
Кат: приземја + галерија 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 

Финансиски Информации:

Цена: 2500 €
Депозит: 2500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 128 m2. Екстра: Цена: 2500 EUR
Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 128 m2. Ekstra: Cena: 2500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 128 m2. Ekstra: Cena: 2500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links