Novel Real Estate Logo

H0157 - Издавање - Деловен Објект, Илинден

Општи информации:

Последна промена: 21/08/2021  
Населба: Илинден  
Локација:  
Површина: 260 m²
Кат: пр+1 
Ентериер: Празен  
Тераса: да 
Подрум: +150 
Вкупна површина на плац: 10000 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен деловен објект во Скопје, Илинден со површина од 260 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 0 EUR
Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Ilinden so povrshina od 260 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 56 m²
84500 €
Се издава Стан во Центар 97 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Аеродром 63 m²
400 €
Се издава Стан во Дебар Маало 50 m²
380 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Ilinden so povrshina od 260 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links