Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Чучер-Сандево, Шифра: H0184

Општи информации:

Последна промена: 14/11/2017  
Населба: Чучер-Сандево  
Локација:  
Површина: 2590 m²
Кат: под+пр+4 
Ентериер: Празен  
Број на купатила: 12 
Подрум: да 
Греење на струја:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 7500 €
Депозит: 7500 €
Провизија: 50%

Се издава празен деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 2590 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 7500 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, CHucher-Sandevo so povrshina od 2590 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 7500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, CHucher-Sandevo so povrshina od 2590 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 7500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.