Новел Недвижности

Се продава Куќа во Жданец, Шифра: L0680

Општи информации:

Последна промена: 02/03/2018  
Населба: Жданец  
Локација:  
Површина: 505 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 580000 €
Провизија:

Се продава куќа во Скопје, Жданец со површина од 505 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 580000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 505 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 580000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 505 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 580000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.