Novel Real Estate Logo

L0963 - Продажба - Куќа, Козле

Општи информации:

Последна промена: 21/08/2021  
Населба: Козле  
Локација: ул.Копачка 
Површина: 256 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+1 
Број на купатила:
Тераса: да 
Вкупна површина на плац: 337 
Клима:
Централно Парно:

Финансиски Информации:

Цена: 330000 €
Провизија:

Опис:

Се продава куќа во населба Козле на мирна локација.

Куќата е поделена на две независни станбени единици. Приземјето е како посебен стан од 69м2 со дневна соба, кујна, 2 спални соби и 1 купатило. Горниот кат е исто така стан на две нивоа, со посебен влез, со вкупно 194м2, а истиот се состои од голем дневен салон, посебна кујна, 3 спални соби, 3 купатила, утилити и 2 тераси. Дворот има вкупна површина од 337м2.

Se prodava kukja vo naselba Kozle na mirna lokacija.

Kukjata e podelena na dve nezavisni stanbeni edinici. Prizemjeto e kako poseben stan od 69m2 so dnevna soba, kujna, 2 spalni sobi i 1 kupatilo. Gorniot kat e isto taka stan na dve nivoa, so poseben vlez, so vkupno 194m2, a istiot se sostoi od golem dneven salon, posebna kujna, 3 spalni sobi, 3 kupatila, utiliti i 2 terasi. Dvorot ima vkupna povrshina od 337m2.

Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 105 m²
500 €
Се продава Стан во Црниче 126 m²
148000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 58 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 144 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti:

Se prodava kukja vo naselba Kozle na mirna lokacija.

Kukjata e podelena na dve nezavisni stanbeni edinici. Prizemjeto e kako poseben stan od 69m2 so dnevna soba, kujna, 2 spalni sobi i 1 kupatilo. Gorniot kat e isto taka stan na dve nivoa, so poseben vlez, so vkupno 194m2, a istiot se sostoi od golem dneven salon, posebna kujna, 3 spalni sobi, 3 kupatila, utiliti i 2 terasi. Dvorot ima vkupna povrshina od 337m2.


Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links