Novel Real Estate Logo

L1017 - Продажба - Куќа, Хром

Општи информации:

Последна промена: 16/03/2023  
Населба: Хром  
Локација:  
Површина: 260 m²
Кат: приземје + кат 
Ентериер: Празен  
Тераса: +70м2 
Година на градба: 2022 
Двор: 252м2 
Вкупна површина на плац: 353 

Финансиски Информации:

Цена: 350000 €
Провизија:

Опис:

Се продава нова модерна куќа во убава и мирна населба со прекрасен поглед кон Водно. Вселива во Април.


Целокупната површина на плацот е 353м2 од кои објектот е 99м2 во oснова и 252м2 дворно место. Подрумот располага со дневна соба, перална и две помошни простории. Првиот кат располага со ходник, тоалет, соба/канцеларија и голема дневна со кујна и трпезарија. Приземјето има излез кон дворот. Првиот спрат располага со 3 спални соби, тоалет и соба наменета за гардеробер. Кровот на куќата е 60м2 кровна тараса со 360степени поглед кон Водно и Скопје. Куќата е правена со квалитетни материјали а ентериерот е модерен дизајн како комбинација од бетон, дрво и светли бои. Целосна документација и имотен лист средени.


Технички карактеристики:

Карабина: Бетон и цигли термо блок 25

Прозори: Века Германски. Боја Антрацит (ХБ шибер 10год гаранција)

Фасада: 10см термоизолација. Боја бела

Греење/ладење: Daikin топлотна пумпа комбинација од подно греење и фен кујлери

Водовод, електрика инсталирано

Безбедносна врата

Хидро изолација на кровна тараса

Se prodava nova moderna kukja vo ubava i mirna naselba so prekrasen pogled kon Vodno. Vseliva vo April.


Celokupnata povrshina na placot e 353m2 od koi objektot e 99m2 vo osnova i 252m2 dvorno mesto. Podrumot raspolaga so dnevna soba, peralna i dve pomoshni prostorii. Prviot kat raspolaga so hodnik, toalet, soba/kancelarija i golema dnevna so kujna i trpezarija. Prizemjeto ima izlez kon dvorot. Prviot sprat raspolaga so 3 spalni sobi, toalet i soba nameneta za garderober. Krovot na kukjata e 60m2 krovna tarasa so 360stepeni pogled kon Vodno i Skopje. Kukjata e pravena so kvalitetni materijali a enterierot e moderen dizajn kako kombinacija od beton, drvo i svetli boi. Celosna dokumentacija i imoten list sredeni.


Tehnichki karakteristiki:

Karabina: Beton i cigli termo blok 25

Prozori: Veka Germanski. Boja Antracit (HB shiber 10god garancija)

Fasada: 10sm termoizolacija. Boja bela

Greenje/ladenje: Daikin toplotna pumpa kombinacija od podno greenje i fen kujleri

Vodovod, elektrika instalirano

Bezbednosna vrata

Hidro izolacija na krovna tarasa

Актуелни огласи

Се издава Стан во Тафталиџе 1 117 m²
1500 €
Се продава Стан во Карпош 4 43 m²
76000 €
Се издава Стан во Дебар Маало 80 m²
550 €
Се издава Стан во Карпош 3 74 m²
1200 €

Agencija Novel Nedviznosti:

Se prodava nova moderna kukja vo ubava i mirna naselba so prekrasen pogled kon Vodno. Vseliva vo April.


Celokupnata povrshina na placot e 353m2 od koi objektot e 99m2 vo osnova i 252m2 dvorno mesto. Podrumot raspolaga so dnevna soba, peralna i dve pomoshni prostorii. Prviot kat raspolaga so hodnik, toalet, soba/kancelarija i golema dnevna so kujna i trpezarija. Prizemjeto ima izlez kon dvorot. Prviot sprat raspolaga so 3 spalni sobi, toalet i soba nameneta za garderober. Krovot na kukjata e 60m2 krovna tarasa so 360stepeni pogled kon Vodno i Skopje. Kukjata e pravena so kvalitetni materijali a enterierot e moderen dizajn kako kombinacija od beton, drvo i svetli boi. Celosna dokumentacija i imoten list sredeni.


Tehnichki karakteristiki:

Karabina: Beton i cigli termo blok 25

Prozori: Veka Germanski. Boja Antracit (HB shiber 10god garancija)

Fasada: 10sm termoizolacija. Boja bela

Greenje/ladenje: Daikin toplotna pumpa kombinacija od podno greenje i fen kujleri

Vodovod, elektrika instalirano

Bezbednosna vrata

Hidro izolacija na krovna tarasa


Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links