Novel Real Estate Logo

L1035 - Продажба - Куќа, Црниче

Општи информации:

Последна промена: 20/11/2023  
Населба: Црниче  
Локација: ул.Ѓ.Скрижевски 
Површина: 182 m²
Кат: по+пр+1 
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 95 

Финансиски Информации:

Цена: 200000 €
Провизија:

Опис:

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 182 m2. Екстра: Цена: 200000 EUR
Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 182 m2. Ekstra: Cena: 200000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Тафталиџе 1 117 m²
1500 €
Се продава Стан во Карпош 4 43 m²
76000 €
Се издава Стан во Дебар Маало 80 m²
550 €
Се издава Стан во Карпош 3 74 m²
1200 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 182 m2. Ekstra: Cena: 200000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links