Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A12826 ribbon

Шифра: A12826
120 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1000 EUR
Се издава Деловен Објект во Неготинска Петла - H0222 ribbon

Шифра: H0222
6600 m2,

Деловен Објект лоциран на Автопат Тетово-Гостивар, атрактивна локација , во Индустриска зона.

Карактеристики:

 • вкупна површина ------------------------------------- 6.600м2
 • катност -------------------------------------------------- 3 ката
 • висина на кат ----------------------------------------- 5 метри
 • надворешна површина ---------------------------- 5.000 м2
 • магацински простор -------------------------------- 1.000 м2
 • бетонска конструкција

Deloven Objekt lociran na Avtopat Tetovo-Gostivar, atraktivna lokacija , vo Industriska zona.

Karakteristiki:

 • vkupna povrshina ------------------------------------- 6.600m2
 • katnost -------------------------------------------------- 3 kata
 • visina na kat ----------------------------------------- 5 metri
 • nadvoreshna povrshina ---------------------------- 5.000 m2
 • magacinski prostor -------------------------------- 1.000 m2
 • betonska konstrukcija
Се продава Стан во Аеродром - J3827 ribbon

Шифра: J3827
115 m2, 3 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 105000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 105000 EUR
Повеќе 105000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Ѓорче Петров - J3610 ribbon

Шифра: J3610
38 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 38 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 33000 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 38 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 33000 EUR
Повеќе 33000 €
Се продава Стан во Центар - J3944 ribbon

Шифра: J3944
71 m2, 2 ,

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 71 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран. Цена: 80000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 71 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 80000 EUR
Повеќе 80000 €
Се продава Стан во Водно - J3935 ribbon

Шифра: J3935
104 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Водно со површина од 104 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 123600 EUR Se prodava stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 104 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 123600 EUR
Повеќе 123600 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Мичурин - A13614 ribbon

Шифра: A13614
49 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Мичурин со површина од 49 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда. Цена: 270 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Michurin so povrshina od 49 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada. Cena: 270 EUR
Се издава Стан во Карпош 3 - A12107 ribbon

Шифра: A12107
55 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 380 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 380 EUR
Се издава Стан во Центар - A10583 ribbon

Шифра: A10583
75 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Лифт, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 75 m2. Ekstra: Klima, Lift, Parking. Cena: 350 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Тафталиџе 1 - C0678 ribbon

Шифра: C0678
200 m2, 4 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Паркинг, Двор. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 200 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Parking, Dvor. Cena: 1500 EUR
Се издава Куќа во Жданец - C0323 ribbon

Шифра: C0323
265 m2, 4 , 1

Се издава празна куќа во Скопје, Жданец со површина од 265 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Сопствено парно. Цена: 600 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 265 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Sopstveno parno. Cena: 600 EUR
Се издава Куќа во Тафталиџе 2 - C0657 ribbon

Шифра: C0657
240 m2, 3 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража, Двор, Базен, Аларм. Цена: 950 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm. Cena: 950 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Карпош 2 - E1817 ribbon

Шифра: E1817
70 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 70 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Сопствено парно. Цена: 400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 70 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Parking, Sopstveno parno. Cena: 400 EUR
Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1 - E2204 ribbon

Шифра: E2204
240 m2, 2 , 4

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 2500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 2500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1453 ribbon

Шифра: E1453
250 m2, 2

Се изнајмува простор за канцелариско работење, лоциран во Центарот на градот, на мирна локација, позади ТЦ Буњаковец. Просторот е на три нивоа, влезот и поголемиот дел од просторот се на приземје, дел од канцеларискиот простор е на галерија, располага и со сала за состаноци и архива. Во просторот има и 2 тоалети (машко и женско) и кујна. Просторот е опремен со комплетна мрежна инсталација, канцелариски мебел и идеален за работа на 25 луѓе.

Se iznajmuva prostor za kancelarisko rabotenje, lociran vo Centarot na gradot, na mirna lokacija, pozadi TC Bunjakovec. Prostorot e na tri nivoa, vlezot i pogolemiot del od prostorot se na prizemje, del od kancelariskiot prostor e na galerija, raspolaga i so sala za sostanoci i arhiva. Vo prostorot ima i 2 toaleti (mashko i zensko) i kujna. Prostorot e opremen so kompletna mrezna instalacija, kancelariski mebel i idealen za rabota na 25 lugje.

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Центар 56 m²
350 €
Се издава Стан во Карпош 3 53 m²
270 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 51 m²
250 €
Се издава Стан во Карпош 3 107 m²
800 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
 • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
 • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.