Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Куќа во Центар - L0931 ribbon

Шифра: L0931
420 m2, 10

Се продава наместена куќа во Скопје, Центар со површина од 420 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Аларм, Камера. Цена: 850000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 420 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Alarm, Kamera. Cena: 850000 EUR
Повеќе 850000 €
Се продава Куќа во Припор - L0990 ribbon

Шифра: L0990
138 m2, 2 ,

Се продава куќа во Скопје, Припор со површина од 138 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 105000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Pripor so povrshina od 138 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 105000 EUR
Повеќе 105000 €
Се продава Куќа во Козле - L0804 ribbon

Шифра: L0804
212 m2, 4 , 2

Се продава куќа во Скопје, Козле со површина од 212 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража, Двор. Цена: 350000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 212 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza, Dvor. Cena: 350000 EUR
Повеќе 350000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Куќа во Матка - L0994 ribbon

Шифра: L0994
80 m2, 3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Матка со површина од 80 m2. Екстра: Цена: 110000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Matka so povrshina od 80 m2. Ekstra: Cena: 110000 EUR
Повеќе 110000 €
Се продава Стан во Аеродром - J4086 ribbon

Шифра: J4086
34 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 34 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 41500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 34 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 41500 EUR
Повеќе 41500 €
Се продава Стан во Козле - J4063 ribbon

Шифра: J4063
115 m2, 3 , 3

Се продава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Двор. Цена: 189000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Dvor. Cena: 189000 EUR
Повеќе 189000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A10055 ribbon

Шифра: A10055
36 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 36 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 240 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 36 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 240 EUR
Се издава Стан во Карпош 2 - A11192 ribbon 360 icon

Шифра: A11192
50 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Кабловска ТВ, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Kablovska TV, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 300 EUR
Се издава Стан во Дебар Маало - A12035 ribbon

Шифра: A12035
128 m2, 3 , 3

Се издава празен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 128 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 700 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 128 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 700 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Црниче - C0121 ribbon

Шифра: C0121
270 m2, 4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Црниче со површина од 270 m2. Екстра: Клима, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг, Гаража. Цена: 800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 270 m2. Ekstra: Klima, Internet, Kablovska TV, Parking, Garaza. Cena: 800 EUR
Се издава Кат од куќа во Козле - B0712 ribbon

Шифра: B0712
160 m2, 3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 160 m2. Екстра: Клима, Џакузи, Централно Парно, Паркинг. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 160 m2. Ekstra: Klima, DJakuzi, Centralno Parno, Parking. Cena: 700 EUR
Се издава Куќа во Тафталиџе 2 - C0330 ribbon

Шифра: C0330
110 m2, 3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 110 m2. Екстра: Паркинг, Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража, Двор. Цена: 800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 110 m2. Ekstra: Parking, Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza, Dvor. Cena: 800 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E2334 ribbon

Шифра: E2334
347 m2, 5 , 5

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 347 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 347 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1 - E2387 ribbon

Шифра: E2387
312 m2, 11 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 312 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Паркинг. Цена: 1800 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 312 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Parking. Cena: 1800 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1818 ribbon

Шифра: E1818
358 m2, 10 , 4

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 358 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 358 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Центар 54 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 300 m²
2000 €
Се издава Стан во Аеродром 84 m²
600 €
Се издава Деловен Објект во Влае 803 m²
9000 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.