Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Се продава Деловен Објект во Визбегово - R0132 ribbon

Шифра: R0132
980 m2,

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 980 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 980 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се продава Куќа во Горно Лисиче - L1018 ribbon

Шифра: L1018
163 m2,

Се продава наместена куќа во Скопје, Горно Лисиче со површина од 163 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 65000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Gorno Lisiche so povrshina od 163 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 65000 EUR
Повеќе 65000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Карпош 4 - J4305 ribbon

Шифра: J4305
43 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 43 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 76000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 43 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 76000 EUR
Повеќе 76000 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 - J4288 ribbon

Шифра: J4288
83 m2, 2 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 83 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 146000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 83 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 146000 EUR
Повеќе 146000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14695 ribbon

Шифра: A14695
117 m2, 3 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 117 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 117 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1500 EUR
Се издава Стан во Дебар Маало - A11215 ribbon

Шифра: A11215
80 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 550 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 550 EUR
Се издава Стан во Карпош 3 - A14690 ribbon

Шифра: A14690
74 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 74 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Клима, Паркинг. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 74 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Klima, Parking. Cena: 1200 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Соње - C0623 ribbon

Шифра: C0623
260 m2, 4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Соње со површина од 260 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража, Двор, Аларм, Камера. Цена: 1200 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Sonje so povrshina od 260 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza, Dvor, Alarm, Kamera. Cena: 1200 EUR
Се издава Куќа во Водно - C0697 ribbon

Шифра: C0697
650 m2, 2 ,

Се издава наместена куќа во Скопје, Водно со површина од 650 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен. Цена: 4000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 650 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen. Cena: 4000 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0748 ribbon

Шифра: C0748
400 m2, 5 , 3

Нова, невселувана куќа во населба Бардовци.

Двор со затворена гаража од 30м2, подрум со прозори од 138м2 иделаен за фитнес сала или друга намена.

Приземјето се состои од дневна соба со кујна, остава , спална соба, работна соба, тераса од 24м2 со поглед во двор, гостински тоалет, перална со мала тераса.

Првиот кат се состои од дневна со кујна и тераса од 20 м2 со поглед, 3 спални соби, 1 бања.

Дворот е хортикултурно уреден со систем за наводнување.

Економично подно греење со фенкојлери и топлотна пумпа.

Nova, nevseluvana kukja vo naselba Bardovci.

Dvor so zatvorena garaza od 30m2, podrum so prozori od 138m2 idelaen za fitnes sala ili druga namena.

Prizemjeto se sostoi od dnevna soba so kujna, ostava , spalna soba, rabotna soba, terasa od 24m2 so pogled vo dvor, gostinski toalet, peralna so mala terasa.

Prviot kat se sostoi od dnevna so kujna i terasa od 20 m2 so pogled, 3 spalni sobi, 1 banja.

Dvorot e hortikulturno ureden so sistem za navodnuvanje.

Ekonomichno podno greenje so fenkojleri i toplotna pumpa.

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E1467 ribbon

Шифра: E1467
344 m2, 7 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 344 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 344 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Карпош 3 - E2554 ribbon

Шифра: E2554
455 m2, 4 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 455 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 455 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E0106 ribbon

Шифра: E0106
97 m2, 4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 97 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Клима, Нова Зграда. Цена: 700 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 97 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Klima, Nova Zgrada. Cena: 700 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Локал во Центар - Универзална Сала 103 m²
1350 €
Се издава Канцеларија во Центар 106 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 73 m²
300 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.