Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Канцеларија во Центар - N0195 ribbon

Шифра: N0195
575 m2,

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 575 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 575 m2. Ekstra: Lift, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR
Се продава Стан во Кисела Вода - J4244 ribbon

Шифра: J4244
158 m2, 2 , 3

Екслузивен стан-дуплекс на продажба во Скопје-Кисела Вода, со вкупна површина од 158м2 (82м2 приземје + 76м2 кат).

* дневна соба со трпезарија и кујна со излез на балкон од 15м2;

* 3 спални соби, теретана поврзана со работна просторија, 3 купатила, 3 сопствени паркинг места;

Eksluziven stan-dupleks na prodazba vo Skopje-Kisela Voda, so vkupna povrshina od 158m2 (82m2 prizemje + 76m2 kat).

* dnevna soba so trpezarija i kujna so izlez na balkon od 15m2;

* 3 spalni sobi, teretana povrzana so rabotna prostorija, 3 kupatila, 3 sopstveni parking mesta;

Повеќе 380000 €
Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Центар - Пролет - J4333 ribbon

Шифра: J4333
85 m2, 2 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар - Пролет со површина од 85 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 170000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Prolet so povrshina od 85 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 170000 EUR
Повеќе 170000 €
Се продава Стан во Капиштец - J4274 ribbon

Шифра: J4274
43 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Капиштец со површина од 43 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Централно Парно, Нова Зграда. Цена: 80000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 43 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Centralno Parno, Nova Zgrada. Cena: 80000 EUR
Повеќе 80000 €
Се продава Стан во Дебар Маало - J4334 ribbon

Шифра: J4334
132 m2, 1 , 2

Се продава стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 132 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Реновиран, Нова Зграда, Гаража, Базен. Цена: 260000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 132 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Renoviran, Nova Zgrada, Garaza, Bazen. Cena: 260000 EUR
Повеќе 260000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Козле - A14030 ribbon

Шифра: A14030
38 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 38 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража, Двор. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 38 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza, Dvor. Cena: 400 EUR
Се издава Стан во Карпош 3 - A14790 ribbon

Шифра: A14790
53 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 53 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 330 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 53 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 330 EUR
Се издава Стан во Центар - A3586 ribbon

Шифра: A3586
85 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Лифт, Централно Парно, Клима, Нова Зграда, Гаража. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Lift, Centralno Parno, Klima, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 500 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Бардовци - C0113 ribbon

Шифра: C0113
280 m2, 5 , 4

Се издава луксузна куќа во Бардовци. Куќата се наоѓа во комплекс (Бели Вили) со 8 куќи со сопствено обезбедување. Куќата има површина од 280 м2. Има гаража за две возила од 30м2, сопствен двор од 650 м2 опремен со летниковец и скара-фурна oпкружени со преку 100 зимзелени дрвца и други растенија. Приземјето се состои од 2 кујни, 2 гостински тоалета, голем салон и трепезарија. Првиот кат има 5 соби (не прикажани на слики) кои можат да бидат спални, детски, работни или гостински во зависност од потребата на клиентите. Има 2 бањи со џакузи, туш масажери од италијанско производство. Секоја соба има свој балкон (вкупно 5, од кои едниот е 20 м2 со поглед на цело Скопје и Водно. Има и подрум од 40 метри квадратни. 

Se izdava luksuzna kukja vo Bardovci. Kukjata se naogja vo kompleks (Beli Vili) so 8 kukji so sopstveno obezbeduvanje. Kukjata ima povrshina od 280 m2. Ima garaza za dve vozila od 30m2, sopstven dvor od 650 m2 opremen so letnikovec i skara-furna opkruzeni so preku 100 zimzeleni drvca i drugi rastenija. Prizemjeto se sostoi od 2 kujni, 2 gostinski toaleta, golem salon i trepezarija. Prviot kat ima 5 sobi (ne prikazani na sliki) koi mozat da bidat spalni, detski, rabotni ili gostinski vo zavisnost od potrebata na klientite. Ima 2 banji so djakuzi, tush masazeri od italijansko proizvodstvo. Sekoja soba ima svoj balkon (vkupno 5, od koi edniot e 20 m2 so pogled na celo Skopje i Vodno. Ima i podrum od 40 metri kvadratni. 

Се издава Куќа во Козле - C0467 ribbon

Шифра: C0467
205 m2, 3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 205 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1300 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 205 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1300 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0585 ribbon

Шифра: C0585
200 m2, 5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг, Гаража, Базен. Цена: 2000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 200 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Parking, Garaza, Bazen. Cena: 2000 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Капиштец - E2621 ribbon

Шифра: E2621
468 m2, 2

Се издава канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 468 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 468 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Капиштец - E2622 ribbon

Шифра: E2622
122 m2, 4 , 1

Се издава канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 122 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 900 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 122 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 900 EUR
Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1 - E2624 ribbon

Шифра: E2624
80 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 500 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се продава Стан во Мичурин 43 m²
66000 €
Се продава Стан во Аеродром 62 m²
118000 €
Се продава Стан во Црниче 99 m²
173250 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 66 m²
69500 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.