Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Куќа во Пештани - L0997 ribbon

Шифра: L0997
275 m2, 2

Се продава куќа во Пештани, со вкупна површина од 275м2. Куќата е на приземје + 2 ката, градба 80-тите години, со поглед спрема Охридско езеро.

Se prodava kukja vo Peshtani, so vkupna povrshina od 275m2. Kukjata e na prizemje + 2 kata, gradba 80-tite godini, so pogled sprema Ohridsko ezero.

Повеќе 135000 €
Се издава Деловен Објект во Лисиче - H0227 ribbon

Шифра: H0227
2080 m2,

Се издава деловен објект во Скопје, Лисиче со површина од 2080 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava deloven objekt vo Skopje, Lisiche so povrshina od 2080 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се продава Куќа во Центар - L0931 ribbon

Шифра: L0931
420 m2, 10

Се продава наместена куќа во Скопје, Центар со површина од 420 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Аларм, Камера. Цена: 850000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 420 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Alarm, Kamera. Cena: 850000 EUR
Повеќе 850000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Куќа во Тафталиџе 1 - L1000 ribbon

Шифра: L1000
180 m2, 4 , 4

Се продава куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 180 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража, Нова Зграда, Двор, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 450000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 180 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza, Nova Zgrada, Dvor, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 450000 EUR
Повеќе 450000 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала - J4121 ribbon

Шифра: J4121
80 m2, 2 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 108000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 108000 EUR
Повеќе 108000 €
Се продава Стан во Аеродром - J4086 ribbon

Шифра: J4086
34 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 34 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 41500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 34 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 41500 EUR
Повеќе 41500 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A10561 ribbon

Шифра: A10561
120 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража, Краток престој. Цена: 540 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza, Kratok prestoj. Cena: 540 EUR
Се издава Стан во Карпош 2 - A10724 ribbon

Шифра: A10724
50 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A14040 ribbon

Шифра: A14040
44 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 44 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 44 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 350 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Трнодол - C0540 ribbon

Шифра: C0540
253 m2, 5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Трнодол со површина од 253 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 253 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1500 EUR
Се издава Куќа во Тафталиџе 2 - C0657 ribbon

Шифра: C0657
240 m2, 3 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража, Двор, Базен, Аларм. Цена: 1200 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm. Cena: 1200 EUR
Се издава Кат од куќа во Козле - B0358 ribbon

Шифра: B0358
152 m2, 3 , 2

Се издава празен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 350 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E1485 ribbon

Шифра: E1485
70 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно. Цена: 300 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno. Cena: 300 EUR
Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1 - E1834 ribbon 360 icon

Шифра: E1834
180 m2, 2

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 180 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Интернет, Реновиран, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 180 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Internet, Renoviran, Parking. Cena: 1500 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E0659 ribbon

Шифра: E0659
30 m2, 2 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 30 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 250 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 30 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 250 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Аеродром 68 m²
280 €
Се продава Деловен Објект во Влае 803 m²
0 €
Се издава Локал во Центар 88 m²
500 €
Се издава Стан во Ново Лисиче 85 m²
330 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.