Novel Real Estate Logo
Се издава Стан во Центар - A5587 360 icon

Шифра: A5587
115 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Краток престој. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Kratok prestoj. Cena: 500 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14695 ribbon

Шифра: A14695
117 m2, 3 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 117 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 117 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1500 EUR
Се издава Стан во Дебар Маало - A11215 ribbon

Шифра: A11215
80 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 550 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 550 EUR
Се издава Стан во Карпош 3 - A14690 ribbon

Шифра: A14690
74 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 74 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Клима, Паркинг. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 74 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Klima, Parking. Cena: 1200 EUR
Се издава Стан во Карпош 4 - A14664

Шифра: A14664
73 m2, 2 , 2

Се издава празен стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 73 m2. Екстра: Клима, Централно Парно. Цена: 330 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 73 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno. Cena: 330 EUR
Се издава Стан во Кисела Вода - A14707

Шифра: A14707
58 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Паркинг. Цена: 330 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Parking. Cena: 330 EUR
Се издава Стан во Центар - A14706

Шифра: A14706
42 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 42 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 550 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 42 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 550 EUR
Се издава Стан во Црниче - A14705

Шифра: A14705
65 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Црниче со површина од 65 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 285 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Crniche so povrshina od 65 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 285 EUR
Се издава Стан во Центар - A14110

Шифра: A14110
75 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 75 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 500 EUR
Се издава Стан во Водно - A6538

Шифра: A6538
80 m2, 2 , 2

Се издава комплетно наместен стан на Водно, на ул. Рилски Конгрес, на мирно место. Станот е на 1 кат, со површина од 80 м2, со 2 спални соби, 2 купатила, тераса од 5 м2, греење на струја+клима. Во нова зграда со гаражен простор+паркинг.

Se izdava kompletno namesten stan na Vodno, na ul. Rilski Kongres, na mirno mesto. Stanot e na 1 kat, so povrshina od 80 m2, so 2 spalni sobi, 2 kupatila, terasa od 5 m2, greenje na struja+klima. Vo nova zgrada so garazen prostor+parking.

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A12640

Шифра: A12640
90 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 90 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 600 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 600 EUR
Се издава Стан во Аеродром - A14497

Шифра: A14497
56 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 56 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 56 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 450 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Тафталиџе 1 117 m²
1500 €
Се продава Стан во Карпош 4 43 m²
76000 €
Се издава Стан во Дебар Маало 80 m²
550 €
Се издава Стан во Карпош 3 74 m²
1200 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.