Novel Real Estate Logo
Се издава Канцеларија во Центар - E1840 360 icon

Шифра: E1840
85 m2, 4 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima. Cena: 700 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1969 360 icon

Шифра: E1969
35 m2, 1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 35 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 35 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1970 360 icon

Шифра: E1970
70 m2, 2 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Се издава Канцеларија во Капиштец - E2621 ribbon

Шифра: E2621
468 m2, 2

Се издава канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 468 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 468 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Капиштец - E2622 ribbon

Шифра: E2622
122 m2, 4 , 1

Се издава канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 122 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 900 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 122 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 900 EUR
Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1 - E2624 ribbon

Шифра: E2624
80 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1453

Шифра: E1453
250 m2, 3 , 2

Се изнајмува простор за канцелариско работење, лоциран во Центарот на градот, на мирна локација, позади ТЦ Буњаковец. Просторот е на три нивоа, влезот и поголемиот дел од просторот се на приземје, дел од канцеларискиот простор е на галерија, располага и со сала за состаноци и архива. Во просторот има и 2 тоалети (машко и женско) и кујна. Просторот е опремен со комплетна мрежна инсталација, канцелариски мебел и идеален за работа на 25 луѓе.

Se iznajmuva prostor za kancelarisko rabotenje, lociran vo Centarot na gradot, na mirna lokacija, pozadi TC Bunjakovec. Prostorot e na tri nivoa, vlezot i pogolemiot del od prostorot se na prizemje, del od kancelariskiot prostor e na galerija, raspolaga i so sala za sostanoci i arhiva. Vo prostorot ima i 2 toaleti (mashko i zensko) i kujna. Prostorot e opremen so kompletna mrezna instalacija, kancelariski mebel i idealen za rabota na 25 lugje.

Се издава Канцеларија во Центар - E1360

Шифра: E1360
160 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 160 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 2150 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 160 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 2150 EUR
Се издава Канцеларија во Карпош 3 - E2594

Шифра: E2594
70 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 450 EUR
Се издава Канцеларија во Аеродром - E2615

Шифра: E2615
62 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 62 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 62 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 450 EUR
Се издава Канцеларија во Аеродром - E2623

Шифра: E2623
72 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 72 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 72 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 400 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.