Novel Real Estate Logo
Се продава Канцеларија во Центар - N0195 ribbon

Шифра: N0195
575 m2,

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 575 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 575 m2. Ekstra: Lift, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR
Се продава Деловен Објект во Ченто - R0128 ribbon

Шифра: R0128
1092 m2,

Самиот објект е физички поделен вертикално на деловен и стамбен .

Деловниот простор располага со вкупна квадратура од 681 м2 и тоа:

Приземје, локал = 164м2 + сутеренски дел од 215 м2.

Прв кат = 167 м2, 4 посебни простории и 2 тоалети. 

Мансарда = 72м2 , 4 простории и 2 тоалет + кровна тераса од 63м2 на јужна страна.

Пристапот во деловниот простор е од двор кој се користи како паркинг простор со место за 5 возила со можност да се постави рампа.

Стамбениот дел е составен од 3 стамбени единици и подрум од 51м2 и тоа:

  • Приземје = 101м2
  • 1 кат = 108м2
  • Мансарда = 151 м2


Дворот е хортикултурно уреден , и со поплочен дел со веранда и камена скара.


Samiot objekt e fizichki podelen vertikalno na deloven i stamben .

Delovniot prostor raspolaga so vkupna kvadratura od 681 m2 i toa:

Prizemje, lokal = 164m2 + suterenski del od 215 m2.

Prv kat = 167 m2, 4 posebni prostorii i 2 toaleti. 

Mansarda = 72m2 , 4 prostorii i 2 toalet + krovna terasa od 63m2 na juzna strana.

Pristapot vo delovniot prostor e od dvor koj se koristi kako parking prostor so mesto za 5 vozila so moznost da se postavi rampa.

Stambeniot del e sostaven od 3 stambeni edinici i podrum od 51m2 i toa:

  • Prizemje = 101m2
  • 1 kat = 108m2
  • Mansarda = 151 m2


Dvorot e hortikulturno ureden , i so poplochen del so veranda i kamena skara.


Повеќе 850000 €
Се продава Деловен Објект во Влае - R0125

Шифра: R0125
675 m2,

Се продава деловен објект во Скопје, Влае со површина од 675 m2. Екстра: Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1050000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vlae so povrshina od 675 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1050000 EUR
Повеќе 1050000 €
Се продава Локал во Центар - P0323

Шифра: P0323
54 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 54 m2. Екстра: Клима, Излог. Цена: 142000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 54 m2. Ekstra: Klima, Izlog. Cena: 142000 EUR
Повеќе 142000 €
Се продава Канцеларија во Центар - N0190

Шифра: N0190
113 m2, 4 , 1

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 113 m2. Екстра: Лифт, Реновиран, Клима. Цена: 339000 EUR Se prodava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 113 m2. Ekstra: Lift, Renoviran, Klima. Cena: 339000 EUR
Повеќе 339000 €
Се продава Канцеларија во Центар - N0200

Шифра: N0200
94 m2, 3 , 2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 94 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 145000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 94 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 145000 EUR
Повеќе 145000 €
Се продава Канцеларија во Центар - N0179

Шифра: N0179
124 m2, 5 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 124 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 253000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 124 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 253000 EUR
Повеќе 253000 €
Се продава Локал во Центар - P0303

Шифра: P0303
85 m2, 3 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Централно Парно. Цена: 210000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno. Cena: 210000 EUR
Повеќе 210000 €
Се продава Локал во Хром - P0360

Шифра: P0360
97 m2, 1 , 2

Се продава локал во Скопје, Хром со површина од 97 m2. Екстра: Цена: 126100 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Hrom so povrshina od 97 m2. Ekstra: Cena: 126100 EUR
Повеќе 126100 €
Се продава Локал во Тафталиџе 1 - P0359

Шифра: P0359
12 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 12 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 39000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 12 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 39000 EUR
Повеќе 39000 €
Се продава Локал во Центар - P0358

Шифра: P0358
80 m2, 2 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 140000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 140000 EUR
Повеќе 140000 €
Се продава Канцеларија во Центар - N0201

Шифра: N0201
171 m2, 7 , 2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 171 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 171 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 0 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се продава Стан во Мичурин 49 m²
76000 €
Се издава Стан во Водно 125 m²
1200 €
Се издава Стан во Карпош 2 65 m²
600 €
Се издава Стан во Дебар Маало 50 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.