Novel Real Estate Logo
Се продава Локал во Центар - P0329 ribbon

Шифра: P0329
180 m2,

 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Еден од првите локали-кафичи во Македонија кое активно работи над 11 години. Со опфат од 25 маси во затворен и 18 маси во отворен простор. Истовремено локалот служи со 2 wc тоалети и 1 магацин. Наргиле Кафе се предава со целиот инвертер, целосно опремен.


 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Eden od prvite lokali-kafichi vo Makedonija koe aktivno raboti nad 11 godini. So opfat od 25 masi vo zatvoren i 18 masi vo otvoren prostor. Istovremeno lokalot sluzi so 2 wc toaleti i 1 magacin. Nargile Kafe se predava so celiot inverter, celosno opremen.


Се продава Локал во Дебар Маало - P0334 ribbon

Шифра: P0334
20 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 20 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 39000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 20 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 39000 EUR
Повеќе 39000 €
Се продава Локал во Автокоманда - P0298 ribbon

Шифра: P0298
20 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Автокоманда со површина од 20 m2. Екстра: Нова Зграда, Излог. Цена: 21500 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 20 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Izlog. Cena: 21500 EUR
Повеќе 21500 €
Се продава Локал во Центар - P0332 ribbon

Шифра: P0332
20 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 20 m2. Екстра: Цена: 65000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 20 m2. Ekstra: Cena: 65000 EUR
Повеќе 65000 €
Се продава Локал во Тафталиџе 1 - P0333 ribbon

Шифра: P0333
423 m2, 3 ,

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 423 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 423 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се продава Локал во Аеродром - P0322 ribbon

Шифра: P0322
40 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Аеродром со површина од 40 m2. Екстра: Цена: 32000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 40 m2. Ekstra: Cena: 32000 EUR
Повеќе 32000 €
Се продава Локал во Автокоманда - P0328 ribbon

Шифра: P0328
16 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Автокоманда со површина од 16 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 13000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 16 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 13000 EUR
Повеќе 13000 €
Се продава Локал во Центар - P0266 ribbon

Шифра: P0266
98 m2, 1 , 2

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 98 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 135000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 98 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 135000 EUR
Повеќе 135000 €
Се продава Локал во Центар - P0330 ribbon

Шифра: P0330
18 m2, 1 ,

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 18 m2. Екстра: Цена: 90000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 18 m2. Ekstra: Cena: 90000 EUR
Повеќе 90000 €
Се продава Локал во Тафталиџе 1 - P0326 ribbon

Шифра: P0326
45 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 45 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 52000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 45 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 52000 EUR
Повеќе 52000 €
Се продава Локал во Центар - P0215 ribbon

Шифра: P0215
56 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 56 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 56 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се продава Локал во Тафталиџе 1 - P0314 ribbon

Шифра: P0314
21 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 21 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 17000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 21 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 17000 EUR
Повеќе 17000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 105 m²
500 €
Се продава Стан во Црниче 126 m²
148000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 58 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 144 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.