Novel Real Estate Logo

C0623 - Издавање - Куќа, Соње

Општи информации:

Последна промена: 29/01/2024  
Населба: Соње  
Локација:  
Површина: 260 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+1 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 1700м2 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 1200 €
Депозит: 1200 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместена куќа во Скопје, Соње со површина од 260 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража, Двор, Аларм, Камера. Цена: 1200 EUR
Se izdava namestena kukja vo Skopje, Sonje so povrshina od 260 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza, Dvor, Alarm, Kamera. Cena: 1200 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, Sonje so povrshina od 260 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza, Dvor, Alarm, Kamera. Cena: 1200 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links