Novel Real Estate Logo

E0175 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 04/11/2021  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 100 m²
Број на соби:
Кат: пр 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Интернет:
Имотен лист:
Реновиран:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 500 €
Депозит: 500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Реновиран, Употребна дозвола, Интернет. Цена: 500 EUR
Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Renoviran, Upotrebna dozvola, Internet. Cena: 500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 105 m²
500 €
Се продава Стан во Црниче 126 m²
148000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 58 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 144 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Renoviran, Upotrebna dozvola, Internet. Cena: 500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links