Novel Real Estate Logo

E0455 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 01/12/2023  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 106 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Имотен лист:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: 400 €
Депозит: 400 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 106 m2. Екстра: Реновиран, Клима, Употребна дозвола. Цена: 400 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 106 m2. Ekstra: Renoviran, Klima, Upotrebna dozvola. Cena: 400 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1500 €
Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Куќа во Бардовци 200 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 468 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 106 m2. Ekstra: Renoviran, Klima, Upotrebna dozvola. Cena: 400 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links