Novel Real Estate Logo

E2370 - Издавање - Канцеларија, Капиштец

Општи информации:

Последна промена: 28/09/2021  
Населба: Капиштец  
Локација:  
Површина: 350 m²
Кат: сут+пр 

Финансиски Информации:

Цена: 2500 €
Депозит: 2500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 350 m2. Екстра: Цена: 2500 EUR
Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 350 m2. Ekstra: Cena: 2500 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 56 m²
84500 €
Се издава Стан во Центар 97 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Аеродром 63 m²
400 €
Се издава Стан во Дебар Маало 50 m²
380 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 350 m2. Ekstra: Cena: 2500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links