Novel Real Estate Logo

E2555 - Издавање - Канцеларија, Дебар Маало

Општи информации:

Последна промена: 01/12/2023  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 127 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса:
Клима:
Интернет:
Лифт:
Нова Зграда:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 750 €
Депозит: 750 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 127 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Гаража, Интернет. Цена: 750 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 127 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Garaza, Internet. Cena: 750 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Тафталиџе 1 117 m²
1500 €
Се продава Стан во Карпош 4 43 m²
76000 €
Се издава Стан во Дебар Маало 80 m²
550 €
Се издава Стан во Карпош 3 74 m²
1200 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 127 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Garaza, Internet. Cena: 750 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links