Novel Real Estate Logo

E2581 - Издавање - Канцеларија, Кисела Вода

Општи информации:

Последна промена: 19/09/2023  
Населба: Кисела Вода  
Локација: ул.Емил Зола 
Површина: 75 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Нова Зграда:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 350 €
Депозит: 350 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 75 m2. Екстра: Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг. Цена: 350 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 75 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking. Cena: 350 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Тафталиџе 1 117 m²
1500 €
Се продава Стан во Карпош 4 43 m²
76000 €
Се издава Стан во Дебар Маало 80 m²
550 €
Се издава Стан во Карпош 3 74 m²
1200 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 75 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking. Cena: 350 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links