Novel Real Estate Logo

F1375 - Издавање - Локал, Центар

Општи информации:

Последна промена: 31/07/2023  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 170 m²
Број на соби:
Кат: сут + приземје + галерија 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Подрум: +131 
Клима:
Греење на струја:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: 1800 €
Депозит: 1800 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 170 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран. Цена: 1800 EUR
Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 170 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 1800 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Тафталиџе 1 117 m²
1500 €
Се продава Стан во Карпош 4 43 m²
76000 €
Се издава Стан во Дебар Маало 80 m²
550 €
Се издава Стан во Карпош 3 74 m²
1200 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 170 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 1800 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links