Novel Real Estate Logo

H0215 - Издавање - Деловен Објект, Козле

Општи информации:

Последна промена: 21/08/2021  
Населба: Козле  
Локација: ул.Миле Поп Јорданов 
Површина: 1592 m²
Кат:
Ентериер: Празен  
Тераса: да 

Финансиски Информации:

Цена: 5500 €
Депозит: 5500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен деловен објект во Скопје, Козле со површина од 1592 m2. Екстра: Цена: 5500 EUR
Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Kozle so povrshina od 1592 m2. Ekstra: Cena: 5500 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 56 m²
84500 €
Се издава Стан во Центар 97 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Аеродром 63 m²
400 €
Се издава Стан во Дебар Маало 50 m²
380 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Kozle so povrshina od 1592 m2. Ekstra: Cena: 5500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links