Novel Real Estate Logo

K0143 - Продажба - Кат од куќа, Кисела Вода

Општи информации:

Последна промена: 07/06/2023  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 168 m²
Кат:
Број на купатила:
Тераса: 13м2 
Подрум: 18м2 
Двор: 200м2 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 168 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 168 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Тафталиџе 1 117 m²
1500 €
Се продава Стан во Карпош 4 43 m²
76000 €
Се издава Стан во Дебар Маало 80 m²
550 €
Се издава Стан во Карпош 3 74 m²
1200 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 168 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links