Novel Real Estate Logo
Се продава Кат од куќа во Тафталиџе 1 - K0141 ribbon

Шифра: K0141
141 m2, 2 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 232000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 232000 EUR
Повеќе 232000 €
Се продава Куќа во Црниче - L0947 ribbon

Шифра: L0947
700 m2, 5

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 700 m2. Екстра: Паркинг, Сопствено парно. Цена: 0 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 700 m2. Ekstra: Parking, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR
Се продава Локал во Центар - P0329 ribbon

Шифра: P0329
180 m2,

 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Еден од првите локали-кафичи во Македонија кое активно работи над 11 години. Со опфат од 25 маси во затворен и 18 маси во отворен простор. Истовремено локалот служи со 2 wc тоалети и 1 магацин. Наргиле Кафе се предава со целиот инвертер, целосно опремен.


 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Eden od prvite lokali-kafichi vo Makedonija koe aktivno raboti nad 11 godini. So opfat od 25 masi vo zatvoren i 18 masi vo otvoren prostor. Istovremeno lokalot sluzi so 2 wc toaleti i 1 magacin. Nargile Kafe se predava so celiot inverter, celosno opremen.


Се продава Стан во Капиштец - J3876 ribbon

Шифра: J3876
151 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Капиштец со површина од 151 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 190000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 151 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 190000 EUR
Повеќе 190000 €
Се продава Стан во Кисела Вода - J3805 ribbon

Шифра: J3805
107 m2, 3 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 107 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 185000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 107 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 185000 EUR
Повеќе 185000 €
Се продава Стан во Мичурин - J3762 ribbon

Шифра: J3762
148 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Мичурин со површина од 148 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 110000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Michurin so povrshina od 148 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 110000 EUR
Повеќе 110000 €
Се продава Стан во Центар - J4050 ribbon

Шифра: J4050
56 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 56 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран. Цена: 84500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 56 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 84500 EUR
Повеќе 84500 €
Се продава Стан во Центар - Пролет - J4010 ribbon

Шифра: J4010
55 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар - Пролет со површина од 55 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Паркинг, Клима. Цена: 66500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Prolet so povrshina od 55 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Parking, Klima. Cena: 66500 EUR
Повеќе 66500 €
Се продава Стан во Карпош 3 - J3977 ribbon

Шифра: J3977
115 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 169500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 169500 EUR
Повеќе 169500 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров - J4038 ribbon

Шифра: J4038
54 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 54 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 44900 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 54 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 44900 EUR
Повеќе 44900 €
Се продава Стан во Кисела Вода - J4034 ribbon

Шифра: J4034
51 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 51 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 55000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 51 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 55000 EUR
Повеќе 55000 €
Се продава Стан во Жданец - J4021 ribbon

Шифра: J4021
71 m2, 2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Жданец со површина од 71 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 79000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Zdanec so povrshina od 71 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 79000 EUR
Повеќе 79000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 56 m²
84500 €
Се издава Стан во Центар 97 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Аеродром 63 m²
400 €
Се издава Стан во Дебар Маало 50 m²
380 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.