Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Канцеларија во Центар - N0195 ribbon

Шифра: N0195
575 m2,

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 575 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 575 m2. Ekstra: Lift, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR
Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Се продава Стан во Водно - J4226 ribbon

Шифра: J4226
185 m2, 2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 185 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 450000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 185 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 450000 EUR
Повеќе 450000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Мичурин - J4240 ribbon

Шифра: J4240
49 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Мичурин со површина од 49 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 76000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Michurin so povrshina od 49 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 76000 EUR
Повеќе 76000 €
Се продава Стан во Ново Лисиче - J4233 ribbon

Шифра: J4233
58 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 59000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 59000 EUR
Повеќе 59000 €
Се продава Стан во Кисела Вода - J4232 ribbon

Шифра: J4232
89 m2, 2 , 1

Се продава стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 89 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Студенти. Цена: 80100 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 89 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Studenti. Cena: 80100 EUR
Повеќе 80100 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Водно - A14282 ribbon

Шифра: A14282
125 m2, 3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 125 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 125 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen. Cena: 1200 EUR
Се издава Стан во Карпош 2 - A14471 ribbon

Шифра: A14471
65 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 65 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Нова Зграда, Гаража, Камера. Цена: 600 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 65 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Nova Zgrada, Garaza, Kamera. Cena: 600 EUR
Се издава Стан во Дебар Маало - A12975 ribbon

Шифра: A12975
50 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 500 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Водно - C0716 ribbon

Шифра: C0716
250 m2, 4 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Водно со површина од 250 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1450 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 250 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1450 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0747 ribbon

Шифра: C0747
162 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 162 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1450 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 162 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1450 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0585 ribbon

Шифра: C0585
200 m2, 5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг, Гаража, Базен. Цена: 2300 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 200 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Parking, Garaza, Bazen. Cena: 2300 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E2304 ribbon

Шифра: E2304
550 m2, 10 , 4

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 550 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор. Цена: 5000 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 550 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor. Cena: 5000 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1453 ribbon

Шифра: E1453
250 m2, 3 , 2

Се изнајмува простор за канцелариско работење, лоциран во Центарот на градот, на мирна локација, позади ТЦ Буњаковец. Просторот е на три нивоа, влезот и поголемиот дел од просторот се на приземје, дел од канцеларискиот простор е на галерија, располага и со сала за состаноци и архива. Во просторот има и 2 тоалети (машко и женско) и кујна. Просторот е опремен со комплетна мрежна инсталација, канцелариски мебел и идеален за работа на 25 луѓе.

Se iznajmuva prostor za kancelarisko rabotenje, lociran vo Centarot na gradot, na mirna lokacija, pozadi TC Bunjakovec. Prostorot e na tri nivoa, vlezot i pogolemiot del od prostorot se na prizemje, del od kancelariskiot prostor e na galerija, raspolaga i so sala za sostanoci i arhiva. Vo prostorot ima i 2 toaleti (mashko i zensko) i kujna. Prostorot e opremen so kompletna mrezna instalacija, kancelariski mebel i idealen za rabota na 25 lugje.

Се издава Канцеларија во Центар - E2501 ribbon

Шифра: E2501
100 m2, 4 , 2

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 950 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 950 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Канцеларија во Ново Лисиче 35 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Мичурин 55 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
600 €
Се продава Куќа во Маџари 86 m²
85000 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.