Novel Real Estate Logo

B0303 - Издавање - Кат од куќа, Козле

Општи информации:

Последна промена: 03/06/2022  
Населба: Козле  
Локација:  
Површина: 130 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 600 €
Депозит: 600 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 600 EUR
Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 600 EUR

Актуелни огласи

Се продава Куќа во Тафталиџе 1 180 m²
450000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 120 m²
540 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 80 m²
108000 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 600 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links